Анатолій Вікторович Князєв

Анатолій Князєв народився воїн 29 вересня 1973 року у Казахстані, згодом з батьками переїхали в Україну і жили на Сокальщині.

У 1991 році закінчив СПТУ м. Белз (зараз – Белзька філія Угнівського аграрно-будівельного ліцею), де навчався на будівельника.

У кінці цього ж року покликали до війська, під час проходження служби підписав контракт, став молодшим сержантом, командиром танкового екіпажу.

Після закінчення контракту в 1994 році повернувся до рідного села Голосковичі.

Опісля, працював довгий час охоронцем в супермаркеті «АТБ», потім – на «Об’єднаній моді України».

24 лютого Анатолій Вікторович прийшов добровольцем у військомат.

25 лютого був розподілений в роту охорони 1 відділу Золочівського відділення терцентру комплектування і соціальної підтримки.

До 5 травня охороняв блокпости Бродівської громади. Був в числі добровольців, яких 7 травня перевели в одну з бойових бригад.

Анатолій загинув 3 липня 2022 року через ворожий артобстріл на Донеччині біля с. Спірне.

Нагороди

  • Указом Президента України №8/2023 “Про відзначення державними нагородами України” від 9 січня 2023 року за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня Князєва Анатолія Вікторовича (посмертно) — молодшого сержанта.