Володимир Петрович Шередько

Володимир Шередько народився 24 квітня 1990 року у Львові.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №65 міста Львова, згодом вступив до Середньої загальноосвітньої школи №64 I-III ступенів міста Львова (сьогодні – Ліцей «Гроно» Львівської міської ради).

У 2008 році закінчив Міжрегіональний центр професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну міста Львова (з 29.01.2024 – Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи). Здобув вищу освіту у Хмельницькому національному університеті.

Після завершення навчання обіймав посаду закрійника у Приватному підприємстві «Вест-Мода». Впродовж 2015-2016 років працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Бадер Україна», згодом – у ТОВ «Галицька будівельна гільдія».

Став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові завдання на Донеччині, Харківщині та Луганщині у лавах 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. За особисту мужність був нагороджений Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».

Володимир загинув 23 червня 2024 року.

У Володимира Шередька залишилися батьки, дружина та 4-річний син.