Леонід Анатолійович Єфіменко

Леонід Єфіменко народився 2 вересня 1972 року у Львові.

Навчався у Середній загальноосвітній школі № 11 (сьогодні – Львівська правнича гімназія). У 1987 році вступив до колишнього Середнього професійно-технічного училища №17 міста Львова (з 01.03.2024 – Львівський професійний коледж сфери обслуговування та поліграфії), де здобув кваліфікацію «Столяр будівельний-паркетник III-го розряду».

Після завершення навчання проходив строкову військову службу у Збройних Силах України.

Працював на посаді слюсаря-складальника штемпелів та печаток на дослідному виробництві в Українському науково-дослідному інституті поліграфічної промисловості імені Т. Г. Шевченка, згодом опанував професію склодува у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Галімпекс». Деякий час працював у відділі сторожової охорони Львівського національного університету імені Івана Франка. Впродовж останнього періоду працював у Регіональній філії «Львівська залізниця» Акціонерного товариства «Українська залізниця».

Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у складі 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Леонід загинув 31 травня 2024 року поблизу н.п. Стариця, Харківської області.

У Леоніда Єфіменка залишилися дружина, син, тітка та двоюрідні брат і сестра.