Ігор Васильович Козловський

Ігор Козловський народився 15 вересня 1980 року в селі Соколівка Буського району Львівської області.

У 1997 році місцеву загальноосвітню школу. У 1999 навчався в Олеському професійному ліцеї, де здобув спеціальністю «водій-механік».

З 1999 по 2001 рік проходив строкову військову службу в Чернігівській області.

Після звільнення в запас працював у охоронній фірмі “Тайфун”.

З 30 серпня 2015 року брав участь у Антитерористичній операції у складі 128 бригади 1-ї гаубичної самохідно-артилерійської батареї 2-го самохідного дивізіону на посаді водія-механіка.

Безпосередньо брав участь у визволенні населених пунктів Розквіт, Новий Труд у Донецькій області.

Після звільнення в запас у 2017 році розпочинає працювати на деревообробному підприємстві ТОВ “ОЛПАЛЕТИ УКРАЇНА”.

Ігор був призваний 30 серпня 2022 року та зарахований до 46-ї десантно-штурмової бригади водієм 1-го артилерійського взводу 3-ої артилерійської батареї. Брав участь у боях на території Херсонської області, на позиціях в Бахмуті та Соледарі на Донеччині, згодом стримував разом з побратимами агресора на Запорізькому напрямку.

Ігор загинув 2 грудня 2023 року під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Костянтинівка Донецької області, внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ «Град”.

Нагороди

  • Указом Президента України №162/2024 “Про відзначення державними нагородами України” від 20 березня 2024 року за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня Козловського Ігоря Васильовича (посмертно) — солдата.