Володимир Богданович Кобилюх

Володимир Кобилюх народився в с.Скнилів Золочівського району Львівської областіі.

У 1999 році поступив в місцеву школу, а у 2009 році її завершив. В цьому ж році поступив в Державний професійно-технічний навчальний заклад “Червоненське вище професійне училище”.

У 2012 році закінчив вище професійне училище і отримав спеціальність “електрогазозварник, водій автотранспортних засобів”.

Працював оператором сушки зерна. Пізніше працював за кордоном. Перед повномасштабним вторгненям повернувся в Україну, де працював на фірмі “Добрий вечір”.

Володимир був призваний на військову службу по мобілізації 15 вересня 2022 року Золочівським РТЦК та СП. Служив в 95-й бригаді ДШВ України навідником-кулеметником.

Володимир загинув 23 червня 2023 року поблизу населеного пункту Кремінна Луганської області, внаслідок стрілецького бою.

Нагороди

  • Указом Президента України №746/2023 “Про відзначення державними нагородами України” від 10 листопада 2023 року за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня Кобилюха Володимира Богдановича (посмертно) — солдата.
  • Відзнака Президента України «За оборону України».