Андрій Романович Кирич

Андрій Кирич народився 17 листопада 1990 року у Львові.

Навчався у Ліцеї №94 Львівської міської ради. У 2008 році здобув професійно-технічну освіту за спеціальністю «слюсар з ремонту автомобілів III-го розряду» у Вищому професійному училищі №29 міста Львова.

У мирний час обіймав посаду експедитора у філії «Львів-Молоко» Приватного акціонерного товариства «Тернопільський молокозавод». Згодом працював менеджером-експедитором у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Мегафрукт».

Захоплювався рибальством, вів активний спосіб життя: багато часу проводив на природі та у подорожах. Обожнював піклуватися про тварин, особливо, котів. Безмежно кохав свою дружину та мріяв про сина.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації активно займався волонтерською діяльністю і допомагав у забезпеченні порядку у своєму місті. У січні 2023 року став на захист Батьківщини до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Андрій загинув 25 жовтня 2023 року.

У Андрія Кирича залишилися дружина, рідні та друзі.

Нагороди

  • Указом Президента України №826/2023 “Про відзначення державними нагородами України” від 20 грудня 2023 року за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня Кирича Андрія Романовича (посмертно) — солдата.